Strandrestauranger som finns med 200 meters mellanrum längs Costa Del Sol - Solkusten. Det är den plats var jag äter lunch väldigt ofta den tid jag är i Spanien varje sommar.
På dessa restauranger serveras skaldjur, fiskar, bläckfiskar samt kött för den som inte gillar havets ”delikatesser”.
Jag älskar vissa av musslorna, medan jag hatar andra. Och jag kan inte äta musslor med gaffel! Det skulle bli så äckligt att se djuret krossas, men sker det i munnen spelar det ingen roll. Då ser man ju det inte ;)
Och sedan, efter att man har ätit alla musslor måste man doppa bröd i spadet som blivit kvar! Det är nästan det bästa! :D
Här är vår ”bas beställning”, alltså det vi alltid beställer. Ibland är den utökad, ibland förminskad, beroende på vad vi har lust med.
(Ja, jag vet, detta inlägg blev väldigt reklamaktigt)
Puss och kram skumbanan!
No comments:
Post a Comment